1/8
News Thread screenshot 0
News Thread screenshot 1
News Thread screenshot 2
News Thread screenshot 3
News Thread screenshot 4
News Thread screenshot 5
News Thread screenshot 6
News Thread screenshot 7
News Thread Icon

News Thread

Marquee Solution
Trustable Ranking IconMegbízható
1K+Letöltések
17.5MBMéret
Android Version Icon5.0+
Android-verzió
1.0.4(22-09-2023)Legújabb verzió
1.0
(1 Értékelések)
Age ratingPEGI-3
RészletekÉrtékelésekVerziókInfó
1/8

leírása News Thread

Üdvözöljük a News Threadben, a végső híralkalmazásban, amely a legrészletesebb és legátfogóbb információkat nyújtja a világ minden tájáról. Elkötelezettségünk a kiváló minőségű tartalom biztosítása mellett, és minden hírigényének forrása lesz.


A hírszál jellemzői:


⭕️Legyen tájékozott a témák széles skálájával


Megértjük annak fontosságát, hogy naprakészek legyünk a legkülönbözőbb témákban. A News Thread alkalmazásunk különböző kategóriákból származó híreket tartalmaz, beleértve a közösségi médiát, politikát, üzletet, technológiát, szórakoztatást, sportot, egészséget és még sok mást. Néhány érintéssel rengeteg információhoz férhet hozzá az érdeklődési köréhez és preferenciáihoz.


⭕️Személyre szabott hírfolyam


A News Thread alkalmazásunk fejlett algoritmusokat használ az olvasási szokások és preferenciák elemzéséhez. Az interakcióiból tanulva személyre szabott hírfolyamot készítünk, amely közvetlenül az Ön érdeklődési köréhez kapcsolódó cikkeket és frissítéseket közöl. Viszlát a lényegtelen híreknek, és koncentrálj arra, ami számodra fontos.


⭕️Valós idejű frissítések


A mai rohanó világban döntő fontosságú, hogy naprakész maradjon a legújabb fejleményekről. A News Threadnél büszkék vagyunk arra, hogy valós idejű frissítéseket szállítunk közvetlenül az Ön eszközére. Legyen szó friss hírekről vagy fontos eseményekről szóló tudósításokról, alkalmazásunk biztosítja, hogy soha ne maradjon le egyetlen ütemről sem.


⭕️Multimédia integráció


Tudjuk, hogy a hírfogyasztás túlmutat a szöveges cikkeken. A News Thread alkalmazásunk multimédiás elemeket, például képeket, videókat és infografikákat integrál, hogy vizuálisan lebilincselő és magával ragadó élményt nyújtson. A gazdag vizuális tartalom révén átfogóan megértheti a híreket.


⭕️Felhasználóbarát felület


A News Thread felhasználóbarát felülettel büszkélkedhet, amely megkönnyíti a hírolvasási élményt. Intuitív navigációs rendszerünk segítségével könnyedén böngészhet a különböző kategóriák között, kereshet konkrét témákat, és fedezhet fel új érdeklődésre számot tartó cikkeket. Keresse meg a kívánt híreket, amikor csak akarja, minden gond nélkül.


⭕️Oszd meg a híreket a közösségi médiával


A News Thread alkalmazásunk lehetővé teszi hírcikkek és hatásos történetek megosztását közösségi média hálózataival. Erősítse fel hangját, kezdeményezzen értelmes beszélgetéseket, és járuljon hozzá a megbízható hírek terjesztéséhez a közösségi média erejével.


👉Egy információval telített világban nehéz lehet megbízható és átfogó hírforrást találni. a News Thread segítségével a keresés itt véget ér. Alkalmazásunk zökkenőmentes és személyre szabott hírolvasási élményt kínál, részletes cikkeket, valós idejű frissítéseket és felhasználóbarát felületet biztosít. Töltse le a News Thread alkalmazást most, és tárja fel a tudás világát a keze ügyében.


Bármilyen műszaki problémával vagy kérdéssel forduljon hozzánk a marqueesolutionapps@gmail.com címen. Mindent megteszünk, hogy megoldjuk problémáit, és nagyra értékeljük mindazt a támogatást, amely ezt az alkalmazást még sikeresebbé tette!

News Thread - 1.0.4 verzió

(22-09-2023)
Egyéb változatok
Mi újságImproved PerformanceBug Fixed

Még nincs vélemény vagy értékelés! Ha te szeretnél lenni az első,

-
1 Reviews
5
4
3
2
1
Info Trust Icon
Jó app garanciaEz az alkalmazás átment a vírus- malware és egyéb ellenőrzéseken, és nem tartalmaz semmiféle veszélyforrást.

News Thread - APK információ

APK verzió: 1.0.4Csomag: com.varniinfotech.threads.threads
Android kompatibilitás: 5.0+ (Lollipop)
Fejlesztő:Marquee SolutionÜzletszabályzat:https://readtoday.in/privacy-policyEngedélyek:13
Név: News ThreadMéret: 17.5 MBLetöltések: 171Verzió: : 1.0.4Megjelenési dátum: 2023-09-22 06:18:42Min képernyő: SMALLTámogatott CPU:
Csomag ID: com.varniinfotech.threads.threadsSHA1 aláírás: DE:85:58:27:92:31:04:3A:47:72:5C:78:0F:43:87:2C:8B:B9:4D:43Fejlesztő (CN): AndroidSzervezet (O): Google Inc.Helyi (L): Mountain ViewOrszág (C): USÁllam/város (ST): California

News Thread legújabb verziója

1.0.4Trust Icon Versions
22/9/2023
171 letöltések2 MB Méret

Egyéb változatok

1.0.3Trust Icon Versions
20/7/2023
171 letöltések2 MB Méret

Appok ebben a kategóriában

Ami még tetszhet...